Over mij

Mijn naam is Naomi Aartsma-Verzuu en geboren in 1995. Sinds 2009 samen met mijn grote liefde, in 2017 getrouwd en in 2018 moeder geworden van onze zoon. Wij wonen met zijn 3en in Vianen (gemeente Vijfheerenlanden in de provincie Utrecht). Als klein meisje was ik vaak bij mijn opa en oma te vinden. Ik bracht uren door met mijn opa op zolder om spullen voor de rommelmarkt uit te zoeken en prijskaartjes te geven. Mijn oma vroeg ik altijd of ik nog kastjes of laatjes kon opruimen. Ook mijn ouders bestookte ik met vele vragen wat ik op kon ruimen of uit kon zoeken. Opruimen, structuren en alles tot in de puntjes regelen heeft als een rode draad door mijn hele leven gelopen.  


Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Directiesecretaresse succesvol afgerond en 9,5 jaar gewerkt als binnendienst medewerker bij een dentaal werving- en selectiebureau. Ik ben 3 jaar bewindvoerder en mentor geweest van mijn achteroom, tot hij was overleden. Dit alles komt voor mij samen in het beroep als Professional Organizer / Opruimcoach. Medio 2023 ben ik dan ook de opleiding gaan volgen met veel plezier en enthousiasme en dit heb ik eind 2023 succesvol mogen afronden.


Mijn wens is dan ook dat ik anderen kan helpen om weer structuur aan te brengen in hun leven. Het geeft mij een goed gevoel als ik iemand kan helpen en daarbij ben ik ook zeker graag een vertrouwenspersoon.


Ik ben aspirant-lid bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen via naomi@love2organize.nl of 06-34414287. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!


Volg mijn avonturen en handige tips via mijn social media kanalen!


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn