Hoe werkt Love2Organize?

Eerste contact

Als je van mijn diensten gebruik wilt maken, dan kun je contact met mij opnemen zodat wij nader kennis kunnen maken.

Kennismakingsgesprek

Na ons eerste telefonisch contact plannen wij een vrijblijvend intakegesprek. Ik kom dan bij je langs om te bekijken op welk gebied ik je van dienst kan zijn. Samen bekijken wij waar bij jou de knelpunten zitten. Als wij dat vastgesteld hebben, stellen we een plan van aanpak op. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur.

Werkafspraak

Tijdens een werkafspraak gaan we samen aan de slag. We pakken de door jou aangegeven knelpunten aan en lopen samen jouw spullen stuk voor stuk door. Ik help je om keuzes te maken over deze spullen.

Vind je het moeilijk dat een ‘vreemde’ in je eigendommen komt ‘neuzen’ of maak je je druk over de hoeveelheid spullen die ik ga aantreffen? Maak je geen zorgen. Ik ben wel wat gewend. Ik werk samen met jou, zonder oordeel, maar uiteraard wel met een luisterend oor voor jouw persoonlijke verhaal.

Ik leer je eveneens hoe je in de toekomst zelf orde kunt houden in je huis. Ik reik je simpele methodes aan om bewuster met jouw spullen en ruimten om te gaan. We ruimen tijdens een werkafspraak ook echt concreet samen op en zorgen ervoor dat de spullen logisch en geordend worden opgeborgen of weggedaan. Zo werken we samen toe naar een opgeruimd huis.

De duur van een werkafspraak

Een werkafspraak duurt bij Love2Organize 3 uur. Het nemen van beslissingen kost veel energie en tijd, maar in deze uren kunnen wij al een enorme vooruitgang en een mooi resultaat boeken!

Hoe lang dit traject duurt, hangt helemaal af van naar welk doel wij toewerken. Per keer beslis jij of je door wilt gaan of niet.

©2019 Love2Organize. Alle rechten gereserveerd. KvK 70547270